NOR CURIER 930X122

politia

(VIDEO) UPDATE: TINERI ÎNCĂTUȘAȚI. ACUZAȚI DE TÂLHĂRIE

(UPDATE): „Polițiștii Orașului Topoloveni împreună cu polițiștii Secției Rurale Călinești au continuat cercetările într-un dosar de tâlhărie calificată și au reținut trei bărbați.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2019, în orașul Topoloveni, cei trei, de 30, 19 și, respectiv, 18 ani, toți din Călinești, ar fi avut un conflict cu un bărbat de 44 de ani din Topoloveni, pe care l-ar fi deposedat prin acte de violență de obiecte de îmbrăcăminte, un telefon mobil și 500 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reţinuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Tineri încătușați. Acuzați de tâlhărie. Trei bărbați au fost reținuți și încătușați de polițiștii argeșeni pentru tâlhărie calificată.

Cei trei, toți de etnie romă, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Tâlhăria calificată se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90