New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria argeș

Viitori jandarmi, stagiu de practică în Argeş

Studenți ai Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” București își desfășoară stagiul de practică în cadrul Jandarmeriei Argeş.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

„Începând de astăzi și până pe 18 februarie, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș se va desfăşura stagiul de practică pentru 14 studenți care provin din Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București”, a transmis IJJ Argeş.

În cadrul acestui stagiu tinerii jandarmi vor desfăşura misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, dar și de pază și protecție instituțională, având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii de ofițer jandarm.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

La finalul stagiului, studenții vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituției de învăţământ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90