New Profesional Consult 930 x 122

impozite

Vrei să îţi plăteşti repede impozitele şi taxele locale? Află aici tot ce te interesează!

Primăria Piteşti va deschide luni, 6 ianuarie, la ora 8, toate ghișeele pentru încasarea, în numerar, a impozitelor și a taxelor locale, a taxelor extrajudiciare de timbru, a taxelor judiciare de timbru, precum și a amenzilor, atât la sediul Primăriei, cât și la centrele de încasare a impozitelor și taxelor locale situate în cartiere.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Pentru achitarea obligaţiilor fiscale datorate bugetului local în contul anului 2014, Primăria Piteşti acceptă și plata pe baza instrumentelor de plată electronică, prin intermediul cardurilor de debit şi al cardurilor de credit, utilizând Internetul, la adresa www.primariapitesti.ro – secţiunea Impozite şi taxe locale sau la adresa www.ghiseul.ro – secţiunea Primăriei municipiului Piteşti.

Persoanele fizice pot achita amenzile şi alte taxe locale prin Internet la adresa www.ghiseul.ro – secţiunea Primăriei municipiului Piteşti utilizând ”Plata fără autentificare”.

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

Pentru plăţile făcute cu carduri prin intermediul Internetului la adresa www.primariapitesti.ro sau la www.ghiseul.ro  şi prin intermediul POS-urilor contribuabilii nu datorează comision.

Plățile se pot face și prin virament bancar sau prin mandat poștal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90