930 x122 grota rece

REGIONALIZARE_-_REGIUNEA_SUD_3

Dezbateți cu cărțile pe față sau vă faceți că plouă?

Liderii administrativi ai județului, parlamentari, primari, oameni de afaceri, reprezentanți ai mediului universitar și ai societății civile (care societate civilă?) vor participa mâine, 14 noiembrie, la o dezbatere. Una pe care o dorim cu cărțile pe față. Subiectele? Regionalizarea, descentralizarea și strategia de dezvoltare a Argeșului pentru perioada 2014-2020.

Dezbaterea va avea loc, cu începere de la ora 10, în sala mare a Consiliului Județean, la inițiativa instituției condusă de Constantin Nicolescu.

Discuțiile sunt programate într-un context regional deloc favorabil județului. Până acum, nicio instituție guvernamentală din regiunea de dezvoltare Sud Muntenia nu și-a stabilit sediul regional în Pitești. Toate au luat drumul Ploieștiului și Alexandriei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3