930 x122 grota rece

Tineretul Conservator vă invită la film!

La sediul județean din Pitești al PC, Tineretul Conservator Argeş a demarat ieri proiectul “Seara filmului românesc”, în prezenţa a 40 de membri. Acţiunea vizează promovarea capodoperelor filmului autohton în rândul tinerilor, urmând ca în fiecare săptămână să fie proiectat câte un film.

Membrii TC Argeş au ales ca pentru început să vizioneze comedia “B.D. intră în alertă”. Săptămâna viitoare va rula ecranizarea romanului “Moromeţii”, de Marin Preda, roman care face parte din programa pentru Bacalaureat. Pe parcursul proiectului, tinerii conservatori vor viziona filme istorice, de acţiune, reproduceri după opere literare, drame, comedii și filme de aventură.

“Tineretul Conservator Argeş a lansat proiectul Seara filmului românesc, proiect prin care ne dorim ca tinerii din organizaţia noastră, și nu numai, să poată viziona cele mai bune filme româneşti din toate timpurile. Deşi trăim în secolul informaţiei, nu toţi tinerii cunosc aceste capodopere ale filmului românesc. Acţiunea a fost primită cu interes de toţi tinerii din TC Argeş, dar mai ales de colegii noştri de clasa a XII-a, care sunt interesaţi să vadă ecranizările după romanele și nuvelele din programa de Bacalaureat. Noi sperăm să îi ajute ideea noastră şi îi invităm pe toţi tinerii care vor să vadă un film bun în fiecare miercuri, la ora 19, la sediul PC”, declară Codruţ Matei, preşedintele Tineretului Conservator Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3