pizzeria sapori  930 122

theo_nicolescu02

Deputatul Nicolescu reclamă OMV Petrom la ministrul Gerea

Ministrul Economiei, deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea, a fost interpelat în scris de colegul său de partid din Argeș parlamentarul Theodor Nicolescu. Este prima interpelare pe care Nicolescu, deputat PNL de Costești, i-o adresează lui Gerea în calitatea acestuia de ministru.

Subiectul întrebării? Deteriorarea unui drum din comuna argeșeană Vedea din pricina traficului auto intens către un punct de lucru din zonă al OMV Petrom. Deputatul Theodor Nicolescu îi precizează colegului său din Argeș că l-a informat asupra problemei și pe predecesorul lui, Varujan Vosganian, dar că situația a rămas complet neschimbată. „Pe 15 mai 2013 am adresat o întrebare către Ministerul Economiei prin care am adus în discuție deteriorarea unui drum local din comuna Vedea, satul Prodan, județul Argeș, din cauza traficului intens către un punct de lucru al OMV Petrom, solicitând adoptarea de măsuri în acest sens”, scrie Theodor Nicolescu în interpelarea către noul ministru al Economiei.

„În răspunsul primit se precizează că începând de la data de 23 mai 2013 compania OMV Petrom, în strânsă colaborare cu reprezentanții autorităților publice locale din județul Argeș, respectiv primarul comunei Vedea, au convenit devierea traseului mașinilor ce deservesc punctul de lucru local al OMV Petrom. Deși au trecut 5 luni, această măsură nu a fost pusă în practică, iar problema locală semnalată nu a fost rezolvată”, îl informează Theodor Nicolescu pe ministrul Andrei Gerea.

Iată ce îi cere deputatul PNL de Costești ministrului Economiei, cu precizarea că așteaptă răspuns scris: „Revin cu solicitarea ca ministerul pe care îl conduceți, care deține în numele statului român un pachet de 20, 6% din titlurile Petrom, să facă demersuri către reprezentanții săi în conducerea OMV Petrom pentru a analiza această problemă și pentru a identifica în scurt timp soluțiile pentru rezolvarea ei”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90