930×122 CAPRA 5

glisiera_autostrada

Mircea Drăghici anunță vestea cea bună: Guvernul a dat undă verde autostrăzii Piteşti-Sibiu!

Deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici anunță că, în baza discuţiilor de la grupul parlamentar, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost însărcinat de primul-ministru Victor Ponta, în cadrul întâlnirilor premergătoare şedinţei de Guvern, să identifice şi să asigure în construcţia bugetării europene din perioada 2014-2020 fondurile necesare începerii lucrărilor pentru autostrada Piteşti-Sibiu, din Culoarul IV Paneuropean.

„Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va identifica bugetul necesar construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu în cadrul Culoarului IV Paneuropean. Lucrările vor începe anul viitor, cu exproprierile de teren. Pe măsură ce acest proces va înainta şi terenurile vor intra la dispoziţia constructorilor, vor putea fi amenajate şi şantierele şi vor începe lucrările de execuţie. Va fi respectat, așadar, calendarul POS Trans-Programul Operaţional Sectorial Transport convenit la momentul aderării.

Pentru Argeş este o veste extrem de importantă şi cred că e o dovadă că Guvernul Ponta a ţinut cont de necesităţile economice ale acestui proiect. Consider că este o victorie a conlucrării parlamentarilor de Argeş, Vâlcea şi Sibiu, a autorităţilor judeţene şi locale și a agenţilor economici şi vreau să subliniez aici rolul Dacia, precum şi a mijloacelor media, care au sperat că lucrările nu vor fi abandonate şi au acţionat rapid într-un efort comun”, precizează Mircea Drăghici.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90