EcoMoto 930×122

Popor piteștean, stai liniștit! Pendiuc împarte sarmale și țuică și anul ăsta!

În Primărie se pun deja la cale acțiunile pentru luna decembrie. Iar de pe agendă nu lipsește împărțirea de sarmale pentru poporul piteștean.

În a doua zi a Crăciunului, ca de obicei în ultimii ani, Tudor Pendiuc își va pune halat și bonetă de bucătar și va împărți în Piața Primăriei, din cazane mari, ca la popotă, mii de sarmale și sute de litri de țuică. Edilii încă nu au stabilit cantitățile. Cert este că anul trecut au fost mai bine de 5.000 de sarmale, cu mămăliguță și ardei iute, și cam 100 de litri de țuică fiartă.

Crăciunul trecut sute de piteșteni au făcut coadă la sarmalele date de Pendiuc. Desigur, nu din banii lui. Printre cei care au mâncat din mâna primarului nu puțini au fost cetățeni și cetățence cărora nu le plâng copiii de foame acasă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • 4x4=16@yahoo.com spune:

    Traditionala urare: sa le sta in gat! Precum imi stau mie strazile si pistele de biciclete, viitoarea dezapezire, sutele de spatii comerciale inchise si …dezvoltarea multilaterala a comunei urbane Pitesti.

  • Marius spune:

    Se spune ca, daca vrei sa bagi 10 gaini satule in cotet trebuie sa alergi dupa ele, ma rog sa depui oarece eforturi, pe cand, penru a baga 1000 de gaini flamande tot in cotet nu-ti trebuie decat un sac de grau…cam asa si cu politicienii nostrii….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3