Donaris 930 x 122

ALEGERI_PNL_PITESTI_2_TUDOR_PENDIUC

Domnule Pendiuc, asfaltăm? Drumurile noastre, toate numa’ petice și fisuri (II)

Continuăm serialul nostru despre străzile din Pitești care sunt nu tocmai la standarde europene.

După ce data trecută v-am prezentat fotografii cu strada „Gheorghe Șincai” (din zona Podul Viilor-Ștrand), astăzi venim cu poze edificatoare făcute pe bulevardul „Eroilor”, artera de circulație care urcă spre vechea clădire a Tribunalului Argeș, Spitalul de Pediatrie, cimitirul „Sf. Gheorghe” și stadionul „Nicolae Dobrin”. Ce bulevard e ăsta cu petice și guri de canal prost montate?

Am primit toate sesizările dumneavoastră în legătură cu străzi din Pitești peticite, fisurate sau cu gropi. Scrieți-ne în continuare! Ne vom deplasa la fața locului, vom face fotografii și vom continua serialul, pentru ca administrația Pendiuc să pună nemțește osul la treabă și să le ofere piteștenilor plătitori de taxe și impozite străzi la nivel european.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90