New Profesional Consult 930 x 122

TSD va avea un departament de prognoză pentru meserii de viitor

În perioada 22-24 noiembrie Tineretul Social Democrat Argeș a organizat tabăra politică de dezvoltare personală și leadership, eveniment la care au participat 130 de tineri, reprezentanți ai organizațiilor din întreg județul.

Au fost prezenți și președintele executiv al TSD, Ioana Pop, vicepreședintele TSD, Răzvan Crețan, președintele Consiliului Național al TSD, Marius Dunca, și secretarul general al TSD, Gabriel Petrea. Programul taberei a cuprins activități de team-building, socializare și coeziune, motivare și dezvoltare și cursuri de comunicare politică. Un punct important al întâlnirii l-a reprezentat stabilirea calendarului de acțiuni politice al TSD Argeș: conturarea echipelor de campanie pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale, organizarea acțiunilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă, proiecte legislative pentru tineret, dezvoltarea rețelei de comunicare electronică și dezvoltarea unor traininguri în domeniul accesării fondurilor europene.

Președintele executiv Ioana Pop a prezentat trei proiecte pentru tineret pe care le susține: crearea unui departament de prognoză pentru meserii de viitor (pentru îndrumarea viitorilor absolvenți către meseriile care vor avea cea mai mare căutare pe piața muncii), implicarea tinerilor în agricultură și programul  „Inteligența rămâne acasă”. De asemenea, vicepreședintele TSD Răzvan Crețan a oferit informații despre proiectele pe care tinerii le pot accesa prin intermediul fondurilor europene, în vreme ce președintele CNTSD, Marius Dunca, a susținut importanța educației permanente pentru construcția unor cariere solide.

TSD Argeș a fost a doua echipă din țară care a organizat o tabară politică după Congresul de la Brașov din această toamnă. “Faptul că tinerii au răspuns prezent primei întâlniri de amploare după ce am preluat președinția organizației nu poate decât să mă bucure. Pentru a implementa proiecte de succes, trebuie să ne întâlnim cât mai des, să avem inițiativă, să ne dorim să schimbăm lucruri și să acționăm ca atare. Am considerat că organizarea unei tabere politice reprezintă un moment potrivit pentru a aduna cele mai bune idei, pentru a ne organiza, mai ales că urmează o perioadă plină, sărbătorile de iarnă, iar mai apoi alegerile europarlamentare și cele prezidențiale”, declară Georgiana Drăghici, președinta TSD Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90