930×122 CAPRA 5

militari_in_formatie

Prima paradă militară după ani de zile în centrul Piteștiului!

După ani de zile în care nu au mai fost organizate din lipsă de bani, pe 1 decembrie anul acesta în centrul Piteștiului va avea loc o paradă militară.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, vor defila cadre militare și civile din Garnizoana Pitești, Poliția Argeș, Jandarmerie și Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Parada va începe la ora 12 și se va desfășura în Piața „Vasile Milea”. Piteștenii vor avea parte de această paradă ca urmare a ordinului dat de ministrul Apărării, Mircea Dușa. Acesta a cerut ca în toate municipiile reședință de județ să se revină la tradiția organizării de parade militare cu ocazia Zilei Naționale, ministerul asigurând bugetul necesar.

Amintim că tot pe 1 decembrie, de la ora 18, în Pitești va avea loc retragerea cu torțe a militarilor pe traseul Piața „Vasile Milea”-Cercul Militar-Piața Primăriei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3