Donaris 930 x 122

baschet

EȘEC PENTRU BASCHETBALIȘTII PITEȘTENI

În urmă cu puțin timp s-a încheiat în Timișoara partida dintre Baschet Club din localitate și BCM U Pitești, meci din Liga Națională de baschet masculin.

Citiți și: Școala Gimnazială ,,Traian” din Pitești își adaugă un nou trofeu: Vicecampioni Jr NBA România Sud!

Piteștenii au pierdut, gazdele impunându-se cu 79-73. Scorul pe sferturi (gazde-oaspeți) a evoluat în felul următor: 30-24, 24-9, 12-19 și 13-21. Înaintea disputei din această seară BCM U ocupa locul 9 în clasamentul Ligii, cu 20 de puncte, iar timișorenii, locul 11, cu 19 puncte.

Este primul eșec pe care elevii lui Hristu Șapera îl înregistrează de la reluarea sezonului competițional după vacanța de iarnă. În precedentele două partide oficiale BCM U Pitești a câștigat ambele manșe cu U-Mobitelco BT Cluj Napoca, calificându-se în turneul final de 4 al Cupei României. Vă amintim că turneul final se va juca pe 11 și 12 aprilie.

Citiți și: Meci de Gală la Pitești Arena!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90