930×122 CAPRA 5

adrian tudor

(GALERIE FOTO) BASCHETBALIST PITEŞTEAN, JEFUIT

Baschetbalist piteştean, jefuit. Un jucător de bază al echipei de baschet BCM U Piteşti şi al echipei naţionale a României, Adrian Tudor, a fost jefuit astăzi în propria lui locuinţă.

Citiți și: Pitești. Jaf în ziua mare, lângă Dedeman la supermarket! Bărbat, pus la pământ

Baschetbalistul se afla chiar la etajul locuinţei sale din Piteşti, când un hoţ a pătruns în living room şi a sustras din portofelul sportivului o sumă importantă de bani. „Eram sus, mă îmbrăcam. Am coborât la două minute după ce hoţul a ieşit. Mi-am dat seama de asta după ce am văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.”, afirmă sportivul.

Adrian Tudor a postat pe Facebook capturi de pe imaginile camerelor de supraveghere care surprind chipul hoţului şi le-a cerut prietenilor săi să share-uiască fotografiile, sperând astfel că identitatea hoţului va putea fi repede aflată. (Sursă foto: Facebook Adrian Tudor)

Citiți și: Jaf la alimentară! Hoțul a amenințat și rănit vânzătoarea cu un cuțit

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90