930 x122 grota rece

jaf

Hoții de la Bradu sperie toată țara. Dau lovitură după lovitură

Un jaf tras la indigo cu cel de la Bradu, în care mai mulți indivizi au furat un autoturism parcat în incinta unui service auto, apoi au spart două magazine și ar fi încercat să pătrundă și în incinta mai multor case de pe raza comunei, a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri (27 spre 28 ianuarie), în județul Vrancea, în comuna Țifești, la doar șapte zile distanță.

Citiți și: Pitești. Jaf în ziua mare, lângă Dedeman la supermarket! Bărbat, pus la pământ

Subiectul pe larg despre jaful de la Bradu, AICI ⬇️

Argeș: Jaf ca în filme! Au furat un Mercedes și după au spart 2 magazine

Video – Hoții au vrut să intre în curte, dar au fost speriați de câine!

Citiți și: Jaf la alimentară! Hoțul a amenințat și rănit vânzătoarea cu un cuțit

Potrivit ziaruldevrancea.ro, hoții au furat o mașină, apoi au spart două magazine și o locuință din sat. Mașina ar fi fost găsită ulterior abandonată, pe raza comunei vecine, Garoafa.

Și în acest caz, IPJ Vrancea face cercetări, fiind întocmite 4 dosare penale de furt calificat.

Având în vedere modul similar de a acționa, am putea crede că banda de hoți de la Bradu, ar fi aceiași cu cea care a dat ”lovitura” și în Vrancea.

De asemenea, în urma publicării articolului despre jaful de la Bradu, care ne-a fost adus la cunoștință de către un cititor, și confirmat apoi oficial de către IPJ Argeș, mai multe persoane ne-au contactat pe baza acestui subiect.

Este și cazul unui reprezentat al unui service auto din orașul Buzău, service care ar fi fost spart în urmă cu câteva luni de mai mulți indivizi. De aici, hoții ar fi furat mai multe scule, o mașină și niște numere de înmatriculare de la un autoturism din Dolj.

La fel ca la Bradu și Vrancea, hoții ar fi spart apoi un magazin, de unde ar fi sustras produse, iar ulterior ar fi abandonat mașina pe un câmp în apropierea service-ului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90