930 x122 grota rece

avion

MEDICUL PITEŞTEAN RĂNIT ÎN ACCIDENTUL DIN APUSENI VA FI PREMIAT

Medicii răniţi în accidentul aviatic din Apuseni vor primi diploma de onoare a Colegiului Medicilor din România. Printre medicii care vor primi distincţia se numără şi Valentin Calu, purtător de cuvânt al Spitalului „Elias” din Bucureşti, cel care este de fel din Piteşti (tatăl său e Dumitru Calu, fost director al societății Vinalcool Argeş).

Citiți și: Călătoria cu avionul devine un lux: Nouă taxă, impact major asupra prețurilor

Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din România a mai hotărât să acorde ajutor financiar familiei copilotului rănit Răzvan Petrescu, cel care, de asemenea, este din Piteşti.

Un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat luni după-amiază în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, în judeţul Cluj. În accident şi-au pierdut viaţa pilotul şi o studentă la medicină militară. Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, acolo unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care a suferit un accident vascular cerebral. Cea care urma să primească ficatul este tot din Piteşti. (Foto: B1Tv.ro)

Citiți și: Alertă cu bombă într-un avion deasupra României!

555×222  MAIA
570×90 MAIA