EcoMoto 930×122

31 ianuarie

elevi_scoala

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE! ȘCOLILE DIN ARGEȘ RĂMÂN ÎNCHISE ȘI VINERI!

Conducerea județului a decis ca toate unitățile de învățământ preuniversitar din Argeș să rămână închise și vineri, 31 ianuarie. Decizia ne-a fost anunțată în urmă cu puțin timp de prefectul județului, Cristian Soare.

Citiți și: Rămâi perplex ce face tânărul prefect de Argeș la doar 28 de ani

Măsura a fost luată de autoritățile județene și avizată de Ministerul Educației Naționale.

Va fi a cincea zi consecutiv când grădinițele, școlile și liceele din Argeș sunt închise ca urmare a condițiilor meteorologice. Chiar dacă în județ viscolul și ninsorile s-au potolit, temperaturile sunt foarte scăzute (în jur de minus 10 grade Celsius). Situația este fără precedent. Cel puțin în ultimii ani, nu au mai fost situații în care școlile din Argeș să rămână închise atât de mult timp ca urmare a vremii nefavorabile. Amintim că județul Argeș s-a aflat ieri sub cod portocaliu (jumătatea sudică) și sub cod galben (jumătatea nordică) de viscol.

Citiți și: Inspectoratul Școlar transmite cifrele momentului. Situația din Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3