EcoMoto 930×122

Arges

METEO: CITEȘTE CUM VA FI VREMEA LA ÎNCEPUT DE TOAMNĂ!

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni. Mai exact, pentru perioada 25 august-7 septembrie. Cum se va încheia luna august și cum va debuta toamna în regiunea Muntenia și în județul Argeș din punct de vedere meteorologic?

Citiți și: Rămâi perplex ce face tânărul prefect de Argeș la doar 28 de ani

Potrivit sursei citate, vremea în următoarele două săptămâni va fi în general frumoasă, dar cu probabilitate mare de ploi în jurul datei de 28 august și după 2 septembrie.

Luna august se va încheia, spun meteorologii, cu temperaturi maxime diurne cuprinse între 26 și 28 de grade Celsius. Maximele vor urca, însă, și până la 31 de grade Celsius miercuri, 27 august. În a doua săptămână, adică în primele zile de toamnă, și pe fondul ploilor anunțate, media temperaturilor maxime diurne va coborî ușor și se va situa între 27 și 28 de grade Celsius. În ceea ce privește minimele nocturne, pe parcursul celor două săptămâni, cu ușoare variații, acestea se vor situa în jurul valorii de 15 grade.

Citiți și: Inspectoratul Școlar transmite cifrele momentului. Situația din Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3