pizzeria sapori  930 122

Arges

MINORA_PROSTITUTIE

TINERE DIN ARGEȘ ȘI DÂMBOVIȚA, OBLIGATE SĂ FACĂ SEX PE BANI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Piteşti, au făcut cinci percheziţii domiciliare în judeţul Dâmboviţa la 6 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 62 de ani, bănuite de trafic de minori și de persoane şi proxenetism.

Citiți și: Argeș Accident deosebit de grav! Un TIR s-a răsturnat și a luat foc!

Din cercetări a reieşit că în perioada august 2014 și până în prezent cele 6 persoane ar fi racolat mai multe tinere din Argeş şi Dâmboviţa pentru exploatarea lor sexuală în municipiul Târgovişte.

Tinerele ar fi fost în permanenţă supravegheate şi ameninţate, iar persoanele cercetate ar fi încasat în totalitate sumele de bani obţinute de fete din practicarea prostituţiei. Prin activitatea infracţională ar fi fost creat un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, mesaj de ultim moment, extrem de important

În urma percheziţiilor au fost ridicate 10 telefoane mobile, un memory stick, 800 de lei, arme albe şi mai multe documente. De asemenea, 18 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti. Dintre acestea, 4 au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90