Eurial 930 x 122

bloc

LUCRĂRI ÎN GRAFIC LA BLOCUL DE LOCUINȚE T 14 DIN MIOVENI

În vara anului trecut în Mioveni a început construirea blocului de locuințe T 14, destinat locuitorilor orașului. Potrivit Primăriei, lucrările sunt în plină desfăşurare și execuția se află în graficul stabilit inițial.

Citiți și: Argeș: Șofer surprins cu o viteză uluitoare!

Blocul, situat pe strada 1 Decembrie, vis-a-vis de biserica “Adormirea Maicii Domnului“, va avea 25 de unităţi locative, 10 locuri de parcare în demisol şi alte 15 în exterior.

“Investiţia este realizată cu fonduri de la bugetul local şi va asigura locuinţe pentru 25 de familii din Mioveni. Lucrările sunt în grafic şi sper ca în luna iulie a anului 2016 familiile să locuiască deja în acest bloc. Ca o noutate, aceste apartamente vor putea fi achiziționate cu plata integrală sau în rate de la Primăria oraşului Mioveni. Deja există interes pentru cumpărarea lor și asta nu poate decât să ne bucure.”, declară primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Citiți și: Fiecare proprietar de apartament trebuie să plătească

Conform sursei citate, avansul plătit de solicitanți va fi de minimum 25% din valoarea totală, iar perioada de creditare – de până la 15 ani în cazul persoanelor cu vârsta de până la 35 de ani şi de 10 ani în cazul celor de peste 35 de ani.

Mai multe informații despre procedura de achitare și preţ şi alte detalii vor fi făcute publice în intervalul aprilie-mai 2016, precizează Primăria Mioveni.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90