New Profesional Consult 930 x 122

Arges

CUM SE CIRCULĂ PE DRUMURILE DIN ARGEȘ ȘI DIN ȚARĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează participanţii la trafic că la această oră nu sunt autostrăzi sau drumuri naţionale (europene) cu circulaţia oprită din cauza vreunui accident sau a vremii.

Citiți și: A fost prinsă! Venea încărcată cu „marfă”: Aur, țigări și parfumuri

Totuși, pe drumurile care tranzitează judeţele Argeș, Botoşani, Neamţ, Cluj, Gorj, Vâlcea, Dâmboviţa, Braşov, Mehedinţi, Olt şi Dolj traficul rutier se desfăşoară, local, în condiţii de ninsoare slabă. Atenţie! Există riscul formării poleiului din cauza temperaturilor scăzute!

În judetul Prahova pe DN1 Ploiești – Brașov valorile de trafic sunt ridicate. Se circulă cu viteză redusă, în coloană, pe tronsoanele Nistoreşti – Comarnic şi Sinaia – Buşteni, pe sensul de mers către Braşov.

Citiți și: Atenție! Trafic restricționat pe cel mai aglomerat drum

Diminuarea capacităţii de circulaţie a DN1 este cauzată şi de trecerea de la două benzi la o bandă de circulaţie, de la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers spre Braşov.

În aceste condiţii, Poliția Rutieră le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză redusă, să evite depăşirile, să păstreze distanţa în mers, să folosească frâna de motor, mai ales în condiţiile unui carosabil alunecos, și, foarte important, pentru a nu produce ambuteiaje în trafic, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în stradă. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90