EcoMoto 930×122

profesional new consult

CURS IMPORTANT. ULTIMELE LOCURI

Curs important. Ultimele locuri. Profesional New Consult organizează cursul de “Responsabil de mediu” http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu. Este un curs acreditat ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și recunoscut de ministerele Educaţiei şi Muncii. Firma organizatoare anunță ultimele locuri disponibile pentru această sesiune.

Citiți și: Curs acreditat de machiaj profesional în Pitești: cel mai bun preț, cele mai bune condiții de studiu

Cursul de „Responsabil de mediu” http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu li se adresează tuturor societăţilor comerciale cu activităţi posibile cu impact asupra mediului. Programul de formare profesională este organizat în conformitate cu OUG 195/2005 și Legea 211/2011, având, însă, în vedere întreaga legislaţie în domeniu, actualizată.

Tematica abordată cuprinde, printre altele: Indentificarea problemelor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Efectuarea raportărilor de mediu – acte, avize de mediu, declarații la fondul de mediu; Gestiune deșeuri și substanțe periculoase; Realizarea de documentații specifice activității de mediu; Coordonarea activității de mediu, atât în cadrul departamentului specializat, cât și la nivel interdepartamental; Evitarea sancțiunilor contravenționale din partea instituțiilor abilitate.

Citiți și: Pitești: Curs acreditat de cosmetică: Învață de la profesioniști

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de „Responsabil de mediu” http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330 sau trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro sau cursuri@profesionalnewconsult.ro. Adresa firmei: Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90