930 x122 grota rece

smurd

ARGEȘ: URGENȚE SMURD

Argeș: urgențe SMURD. Echipajele SMURD au intervenit ieri în județul Argeș la 40 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgență. La 7 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Vă prezentăm în cele ce urmează câteva exemple.

Citiți și: Breaking: Explozie în Argeș!

Ora 7:36 – Un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Poiana Lacului la o femeie în vârstă de 73 de ani, inconștientă, cu accident vascular cerebral. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Ora 12:09 – Un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe bulevardul Libertății din cartierul Trivale la o șoferiță de 18 ani cu atac de panică în urma unui accident rutier. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.

Citiți și: Breaking. O ambulanță SMURD, accident în Pitești, acum

Ora 14:28 – Un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Rătești la un șofer de 75 de ani cu escoriații la cap și pe mâini în urma unui accident de circulație. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.

Ora 15:51 – Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe strada Maternității din Pitești pentru a ajuta un bărbat în vârstă de 85 de ani (care nu putea merge singur) să ajungă din casă în ambulanța care l-a transportat la spital.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90