Donaris 930 x 122

smurd

POMPIERII ȘI SMURD, URGENȚE ÎN ARGEȘ

Pompierii și SMURD, urgențe în Argeș. Pompierii argeșeni au intervenit aseară pentru stingerea unor incendii la două gospodării, a anunțat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Breaking: Explozie în Argeș!

Mai întâi, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un altul cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au acționat în comuna Mălureni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 60 de mp, în jur de 1.000 de kg de plante furajere și 200 de kg de materiale textile. Focul a izbucnit de la o sursă de încălzire lăsată nesupravegheată, potrivit ISU Argeș.

Ulterior, un alt echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung – Punctul de Lucru Rucăr a intervenit în comuna Rucăr pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. Din fericire, focul a provocat pagube minore. Cauza: coşul de fum necurăţat de funingine. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Breaking. O ambulanță SMURD, accident în Pitești, acum

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90