930 x122 grota rece

accident

ACUM: ACCIDENT ÎN BUDEASA

Accident în urmă cu puțin timp pe drumul județean Merișani-Budeasa, pe raza comunei argeșene Budeasa.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

În accident a fost implicat un autoturism Dacia Solenza. Într-o curbă, pe sensul de mers Merișani-Budeasa, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a părăsit carosabilul și a intrat într-un cap de pod din beton. Accidentul s-a soldat cu patru răniți. Este posibil ca unul dintre ei să fie încarcerat. La fața locului se deplasează acum o autospecială cu echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și ambulanțe. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Șoferul, în vârstă de 18 ani, din Budeasa, are o mână ruptă. Pasageră în autoturism, sora șoferului, de 22 de ani, este lovită la cap. Alți doi pasageri, un tânăr de 19 ani și mama șoferului, de 38 de ani, au suferit răni mai ușoare, dar au fost și ei transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru investigații medicale. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Cauza accidentului a fost viteza neadaptată în curbă. Polițiștii rutieri i-au făcut șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90