EcoMoto 930×122

accident

ACUM, ÎN PITEȘTI: CĂLĂTORI RĂNIȚI ÎN AUTOBUZ

Patru călători aflați într-un autobuz Publitrans au fost accidentați. Din fericire, nu grav. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp în zona stației de autobuz de la complexul Boema din cartierul piteștean Craiovei, pe strada Craiovei.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Potrivit primelor informații, șoferul autobuzului ar fi frânat brusc. Motivul? Ar fi vrut să evite impactul cu un autoturism la volanul căreia era o șoferiță. Ea ar fi virat fără se asigure pentru a intra cu mașina într-o parcare. Practic, a tăiat calea autobuzului. Autobuzul a acroșat autoturismul, dar șoferița a scăpat teafără și nevătămată. Echipajele medicale de pe ambulanțele sosite la fața locului (de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță Argeș) le-au acordat primul ajutor călătorilor răniți (4 femei). Ulterior, acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații medicale.

Cele 4 (dintre care una în vârstă de 72 de ani) s-au dezechilibrat, au căzut și s-au lovit în momentul în care șoferul autobuzului a frânat.

Citiți și: Argeș. Accident extrem de grav: Copil lovit de TIR la Mărăcineni!

Poliția a făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90