New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

ACUM: RESTRICȚII DE TRAFIC

Acum: restricții de trafic. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti se execută diverse lucrări:

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

-între orele 9 și 13, pe sensul de mers către Pitești, la kilometrii 108 și 115 – înlocuire parapeți în zona mediană, cu restricționarea traficului pe banda a doua

-între orele 7:30 și 16:30, pe sensul de mers către București, între kilometrii 118 și 115 – lucrări de întreținere în zona mediană (curățare nisip), cu restricționarea traficului pe banda a doua

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

-până în jurul orei 17, pe sensul de mers către Piteşti, între kilometrii 88 şi 106, se reface marcajul care delimitează partea carosabilă de zona mediană, fiind restricționată banda a doua.

Conducătorilor auto li se recomandă ca pe tronsoanele respective să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90