NOR CURIER 930X122

    (UPDATE VIDEO!) PE CONTRASENS PE AUTOSTRADĂ!

    Pe contrasens pe autostradă!

    Agentul şef principal de poliţie Radu Ştefan din cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale – Biroul de Poliție Autostrada A1 București – Piteşti este eroul zilei.

    La ora 12:35, în timp ce se afla în misiune de patrulare pe autostradă, sensul Piteşti-Bucureşti, a observat pe celălat sens de mers un conducător auto ce conducea pe contrasens un autoturism.

    Imediat a oprit autospeciala de poliţie pe banda de urgenţă şi a traversat pietonal autostrada, pentru a-l opri pe conducătorul auto care şi-a pus în pericol atât viaţa sa, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

    Bărbatul care a condus autoturismul are 65 de ani, este din Slatina, judeţul Olt, şi a motivat conducerea neregulamentară prin faptul că a ratat ieşirea spre Craiova.

    Poliţistul i-a reţinut permisul de conducere şi i-a aplicat o sancţiune contravențională. Totodată, conducătorul auto a fost obligat să întoarcă autoturismul şi să respecte regulile de circulaţie şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

    (VIDEO: MIHAI NEACŞU)

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90