NOR CURIER 930X122

accident

    UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ (GALERIE FOTO)

    Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puține minute pe DN73 Pitești-Câmpulung Muscel, la km 29+900 de metri, în zona Ocolului Silvic Mihăești, din județul Argeș. Conform primelor informații, în accident au fost implicate trei autoturisme. O persoană ar fi încarcerată și grav rănită.

    Citiți și: Argeș. Accident extrem de grav: Copil lovit de TIR la Mărăcineni!

    Vom reveni cu amănunte.

    UPDATE 1: O persoană a murit în accident, iar alte două sunt rănite. Persoana decedată este un bărbat din Albeştii de Muscel născut în anul 1984 (în vârstă de 32 de ani), care conducea un autoturism Dacia Logan (era profesor de religie). Șoferul Daciei a intrat pe contrasens cu autoturismul într-o maşină Fiat Doblo care circula regulamentar și în care se aflau două persoane – una născută în anul 1956, iar alta, în 1955. Ambele sunt la spital, sub observaţia medicilor. Una dintre ele (un bărbat în vârstă de 50 de ani) prezenta traumatism cranio-cerebral și suspiciune de fractură la picioare. În cazul șoferului care și-a pierdut viața a fost nevoie de descarcerare. La fața locului au intervenit un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung Muscel.

    Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

    Poliția Rutieră urmează să stabilească de ce șoferul autoturismului Dacia Logan a pierdut controlul asupra volanului.

    UPDATE 2: În jurul orei 9:55 circulația auto în zonă, blocată pe ambele sensuri de mers din cauza accidentului, a fost reluată, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Facebook Infotrafic Pitești)

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3