930 x122 grota rece

accident

    UPDATE. PRUNDU: ACCIDENT CU AUTOBUZ

    UPDATE: De vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul autobuzului, în vârstă de 62 de ani, din Pitești. Acesta nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers, autobuzul lovind în partea din spate un autoturism Dacia Lodgy (condus de un piteștean de 63 de ani). În urma impactului, Dacia Lodgy a lovit, la rândul său, un autoturism Opel Corsa (condus de un bărbat de 32 de ani din comuna argeșeană Cuca). Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite ușor: o femeie din autobuz (în vârstă de 71 de ani, din Pitești), șoferul autoturismului Dacia Lodgy și un pasager din Lodgy, un piteștean de 41 de ani.

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    Un autobuz Publitrans de transport de călători a fost implicat acum câteva minute într-un accident de circulație. Accidentul s-a produs pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu, pe sensul de mers către Centru. La fața locului sunt ambulanțe cu echipaje de prim ajutor și polițiști rutieri. Vom reveni cu amănunte.

    Chiar astăzi ePitești a publicat o știre referitoare la accidentele în care au fost implicați în primele 9 luni ale acestui an șoferi de la Publitrans. Detalii, AICI. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3