930×122 CAPRA 5

biogenos

BIOGENOS, OFERTE SPECIALE ÎN MARTIE

Biogenos, oferte speciale în martie. Pentru că luna martie le este dedicată doamnelor și domnișoarelor, magazinul naturist Biogenos, situat în cartierul piteștean Trivale – complexul II, vă pune la dispoziție în această perioadă o gamă variată de produse cosmetice, la cele mai mici prețuri, de producător.

Citiți și: BIOGENOS: MIERE DE MANUKA PENTRU COPII, ALTERNATIVĂ LA ANTIBIOTICE

Cei care vor să le facă un cadou special femeilor din viața lor în apropierea zilei de 8 martie pot alege din produsele naturiste comercializate de Biogenos. Magazinul naturist oferă produse cosmetice și de îngrijire corporală la prețuri minime (click pe imagini pentru mărire):

”Femeile merită să fie răsfățate în orice perioadă a anului, dar în această lună mai mult ca oricând! La Biogenos, 8 martie vine cu oferte speciale la produsele cosmetice, care răsfață pielea delicată a doamnelor și domnișoarelor.”, transmit reprezentanții magazinului naturist Biogenos (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: PREȚURI DE PRODUCĂTOR LA BIOGENOS

Specialiștii Biogenos vă așteaptă în magazinul situat în cartierul Trivale, de pe bulevardul Libertății, din zona complexului II. Clienții vor fi consiliați în alegerea produsului ideal.

Totodată, comenzi se pot face și online, accesând site-ul www.biogenos.ro, secțiunea Magazin.

Pentru informații suplimenatare aveți la dispoziție numărul de telefon 0764.324.904 și pagina de Facebook Magazin Naturist Biogenos.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90