Donaris 930 x 122

biogenos

BIOGENOS: MIERE DE MANUKA PENTRU COPII, ALTERNATIVĂ LA ANTIBIOTICE

Biogenos: Miere de manuka pentru copii, alternativă la antibiotice. Dragi părinți, magazinul Biogenos din cartierul piteștean Trivale, de pe bulevardul Libertății, din zona complexului II, oferă o alternativă perfectă la antibiotice: mierea de manuka pentru copii.

Citiți și: BIOGENOS, OFERTE SPECIALE ÎN MARTIE

Originară din Noua Zeelandă, mierea de manuka are un puternic efect antibacterian, antiviral, antifungic și antiinflamator.

De asemenea, informează reprezentanții magazinului Biogenos, mierea de manuka le întărește copiilor imunitatea (o linguriță de miere luată cu o jumătate de oră înainte de masă întărește imunitatea și protejează foarte bine de răceli în perioada sezonului rece).

Citiți și: PREȚURI DE PRODUCĂTOR LA BIOGENOS

În plus, ajută la tratarea refluxului gastric și protejează împotriva unor diverse probleme dentare cu care se confruntă copiii (gingivita și placa).

Specialiștii Biogenos recomandă ca mierea de manuka să fie folosită și în alimentația copiilor, în ceai, iaurt, lapte sau sucuri.

Atenție! Mierea de manuka nu se administrează copiilor de sub 1 an, vârsta recomandată fiind de 2 ani+. Amănunte despre mierea de manuka, AICI.

Magazinul Biogenos este situat în cartierul piteștean Trivale, pe bulevardul Libertății, în zona complexului II.

Telefon: 0764.324.904. Site: www.biogenos.ro. Facebook: Magazin Naturist Biogenos.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90