930 x122 grota rece

biogenos

BIOGENOS: PRODUSE NATURISTE ONLINE

Din ce în ce mai multe persoane optează pentru achiziționarea online a diferitelor produse. Online pot fi cumpărate și produsele magazinului naturist Biogenos

Citiți și: BIOGENOS, OFERTE SPECIALE ÎN MARTIE

Biogenos vă pune la dispoziție o gamă variată de produse destinate tratării mai multor afecțiuni, printre care boli de piele, diabet, nutriție și metabolism, boli infecțioase, boli de sânge și afecțiuni neurologice (click pe imagine pentru mărire):

Ideale pentru copii, mămici și bărbați, produsele Biogenos pot fi achiziționate din secțiunea Magazin a site-ului.

Citiți și: PREȚURI DE PRODUCĂTOR LA BIOGENOS

Magazinul Biogenos colaborează cu renumiți fabricanți de produse naturiste, iar managementul profesionist și eficient este orientat către optimizarea continuă a activității companiei.

Totodată, Biogenos vă așteaptă și în magazinul situat în cartierul piteștean Trivale, pe bulevardul Libertății, în zona complexului II.

”Produsele naturale au în compoziția lor ingrediente 100% din plante naturale, care sunt crescute în culturi, în deplină armonie cu natura, fără pesticide sau alte substanțe chimice nocive.”, transmit reprezentanții Biogenos

Nu ezitați să accesați site-ul www.biogenos.ro, aici unde puteți face comenzi online, sau pagina de Facebook Magazin Naturist Pitesti.

Vă stă la dispoziție și numărul de telefon 0764.324.904 pentru informații suplimentare sau puteți vizita magazinul Biogenos situat în cartierul piteștean Trivale, pe bulevardul Libertății, în zona complexului II.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3