Donaris 930 x 122

biogenos

PITEȘTI: SUC MIRACULOS PENTRU SĂNĂTATE

Pitești: Suc miraculos pentru sănătate. Magazinul naturist Biogenos din Pitești (situat în cartierul Trivale, pe bulevardul Libertății, în zona complexului II) vă pune la dispoziție, la cele mai mici prețuri, Graviola 500ml piure BLUE DIAMOND

Citiți și: BIOGENOS, OFERTE SPECIALE ÎN MARTIE

Graviola este un copac veșnic verde. Acesta produce un fruct lung, cu țepi, de culoare verde. Fructul este foarte mare și are miezul dulce-acrișor, de culoare albă. Miezul alb se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a prepara băuturi. Utilizat în tratamentul cancerului, Graviola este și un agent antimicrobian cu spectru larg atât în infecții bacteriene, cât și fungice. Este eficient împotriva paraziților interni și a viermilor, scade tensiunea arterială și este folosit pentru stări depresive, stres sau regenerarea celulelor nervoase.

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din America a făcut experimente timp de 20 de ani. Ce au relevat aceste teste? Potrivit reprezentanților magazinului Biogenos, substanțele active identifică și distrug celulele maligne, în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și cancer pancreatic. Substanțele active s-au dovedit a fi de până la 10.000 de ori mai puternice în încetinirea creșterii celulelor canceroase decât Adriamycin, un medicament frecvent utilizat în chimioterapie, conform sursei citate.

Citiți și: BIOGENOS: PRODUSE NATURISTE ONLINE

„Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai celulele canceroase, fără a afecta celulele sănătoase.”, afirmă reprezentanții Biogenos.

Proprietăți și acțiuni ale sucului de Graviola: antibacterian, antihelmintic, anticancerigen, anticonvulsiv, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator și vermifug.

Efectul acestor suplimente se vede, de obicei, în timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor care se află în fazele terminale, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente, transmit reprezentanții Biogenos.

Magazinul Biogenos vă așteaptă cu o gamă diversificată de produse la cele mai mici prețuri.

Biogenos este situat în cartierul piteștean Trivale, pe bulevardul Libertății, în zona complexului II.

Telefon: 0764.324.904. Site: www.biogenos.ro. Facebook: Magazin Naturist Pitesti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90