New Profesional Consult 930 x 122

biogenos

BIOGENOS, MAGAZIN NATURIST ÎN PITEȘTI

Biogenos, magazin naturist în Pitești. Magazinul Biogenos din Pitești îi ajută pe oameni să prevină sau să trateze diverse boli cu ajutorul produselor naturiste, comercializate aici la prețuri minime.

Citiți și: PROFITĂ ACUM! TRATAMENTE COSMETICE LA PREȚURI DE PRODUCĂTOR

Colaborând cu renumiți fabricanți de produse naturiste, magazinul Biogenos oferă produse pentru copii, mămici și bărbați. Alimentație, fertilitate/virilitate, gripă și răceală, slăbire și remodelare, vitamine și minerale sunt doar câteva dintre categoriile pentru care magazinul naturist Biogenos oferă soluții.

La cele mai mici prețuri, Biogenos are o gamă variată de produse pentru următoarele afecțiuni: boli de piele, diabet, nutriție și metabolism, boli infecțioase, boli de sânge, afecțiuni neurologice și multe altele.

Citiți și: PITEȘTI: SUC MIRACULOS PENTRU SĂNĂTATE

Clienții magazinului naturist Biogenos sunt asistați de consilieri de vânzări, care dau indicații detaliate despre fiecare produs, fiind atenți la nevoile clientului. Managementul este profesionist și eficient, fiind orientat către optimizarea continuă a activității companiei.

Magazinul Biogenos este situat în cartierul piteștean Trivale, în zona complexului II.

Telefon: 0764.324.904. Site: www.biogenos.ro. Facebook: Magazin Naturist Pitesti.

Comdata 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066