930 x122 grota rece

biogenos

BIOGENOS, MAGAZIN NATURIST ÎN PITEȘTI

Biogenos, magazin naturist în Pitești. Magazinul Biogenos din Pitești îi ajută pe oameni să prevină sau să trateze diverse boli cu ajutorul produselor naturiste, comercializate aici la prețuri minime.

Citiți și: BIOGENOS, OFERTE SPECIALE ÎN MARTIE

Colaborând cu renumiți fabricanți de produse naturiste, magazinul Biogenos oferă produse pentru copii, mămici și bărbați. Alimentație, fertilitate/virilitate, gripă și răceală, slăbire și remodelare, vitamine și minerale sunt doar câteva dintre categoriile pentru care magazinul naturist Biogenos oferă soluții.

La cele mai mici prețuri, Biogenos are o gamă variată de produse pentru următoarele afecțiuni: boli de piele, diabet, nutriție și metabolism, boli infecțioase, boli de sânge, afecțiuni neurologice și multe altele.

Citiți și: BIOGENOS: PRODUSE NATURISTE ONLINE

Clienții magazinului naturist Biogenos sunt asistați de consilieri de vânzări, care dau indicații detaliate despre fiecare produs, fiind atenți la nevoile clientului. Managementul este profesionist și eficient, fiind orientat către optimizarea continuă a activității companiei.

Magazinul Biogenos este situat în cartierul piteștean Trivale, în zona complexului II.

Telefon: 0764.324.904. Site: www.biogenos.ro. Facebook: Magazin Naturist Pitesti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90