930X122 MAIA

biogenos

BIOGENOS, PREȚURI DE PRODUCĂTOR

Biogenos, prețuri de producător. Vino acum în magazinul Biogenos, situat în cartierul piteștean Trivale, pe bulevardul Libertății, în zona complexului II, pentru a beneficia de produse naturiste la prețuri de producător (click pe imagine pentru mărire)!

Citiți și: BIOGENOS, OFERTE SPECIALE ÎN MARTIE

Reprezentanții magazinului Biogenos din Pitești (Trivale, complexul II) vă așteaptă cu produse naturiste, la cele mai mici prețuri. La Biogenos găsiți produse care tratează și oferă soluții pentru o gamă variată de afecțiuni: fertilitate/virilitate, gripă și răceală, boli de piele, diabet, nutriție și metabolism, boli infecțioase, boli de sânge, afecțiuni neurologice. Produsele naturiste sunt benefice și pentru îngrijirea corporală.

Produsele comercializate de magazinul Biogenos în colaborare cu fabricanți renumiți sunt 100% naturale, pentru ele existând certificat ecologic. Periodic vor fi promoții.

Citiți și: PREȚURI DE PRODUCĂTOR LA BIOGENOS

Dacă nu aveți timp să ajungeți în magazinul Biogenos din cartierul piteștean Trivale, situat în zona complexului II, există magazinul online, pe care îl puteți accesa la adresa www.biogenos.ro

Profită acum de cele mai mici prețuri puse la dispoziție de Biogenos!

Magazinul Biogenos este situat în cartierul piteștean Trivale, pe bulevardul Libertății, în zona complexului II.

Telefon: 0764.324.904. Site: www.biogenos.ro. Facebook: Magazin Naturist Biogenos.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA