SMART KIDS 930X122

biogenos

PROFITĂ ACUM! TRATAMENTE COSMETICE LA PREȚURI DE PRODUCĂTOR

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de produsele naturale, în speciale de cele cosmetice. Asta deoarece produsele naturale reprezintă o oază de sănătate pentru organismul uman, supus la agresiuni alimentare și atmosferice.

Citiți și: BIOGENOS, OFERTE SPECIALE ÎN MARTIE

La cele mai mici prețuri, magazinul Biogenos (situat în cartierul piteștean Trivale – complexul II,) oferă creme și loțiuni pentru corp, săpunuri naturale, șampoane naturiste, geluri de duș naturale și alte produse naturale (care nu conțin ingrediente nocive) destinate îngrijirii pielii și a părului.

Produsele cosmetice naturale pentru îngrijirea corporală sunt căutate în toată lumea, deoarece nu conțin parfum, coloranți și radicali liberi, sulfați sau substanțe chimice toxice. Produsele cosmetice naturale au în compoziția lor ingrediente 100% din plante naturale, care sunt crescute în culturi, în deplină armonie cu natura, negăsindu-se în ele pesticide sau alte substanțe chimice nocive.

Citiți și: BIOGENOS: PRODUSE NATURISTE ONLINE

Folosind săpunuri, geluri de duș, creme, unt de corp, șampoane și multe alte cosmetice naturiste, poți fi sigur că pielea ta nu va avea de suferit. Pentru sănătatea ta și a familiei tale, reprezentanții magazinului naturist Biogenos vă sfătuiesc să investiți în produse cosmetice naturale, care au în componența lor extracte de plante crescute natural, fără pesticide sau alte chimicale.

”S-au făcut studii clinice care au demonstrat că există o strânsă legătură între boli și substanțele chimice, iar rata îmbolnăvirilor este în continuă creștere. Aceste produse cu ingrediente chimice au efecte rapide, dar cu urmări grave. Produsele naturale pentru îngrijirea pielii sunt benefice și nu au efecte negative.”, transmit reprezentanții Biogenos.

Magazinul Biogenos (situat în cartierul piteștean Trivale, complexul II) vă oferă produse cosmetice naturale, care au fost verificate și testate înainte de a fi listate în magazinul online.

”Nu colaborăm cu furnizori care nu ne dau informații detaliate asupra procesului de producere și a ingredientelor pe care le conțin produsele cosmetice. În magazinul nostru găsești cosmetice naturale pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului, uleiuri pentru bronzat, uleiuri esențiale și cadouri personalizate. Toate aceste produse sunt 100% naturale, fără conținut de parabeni sau alte substanțe chimice. Aceste produse și tratamentele naturiste pot fi folosite pe termen lung, fără a produce iritații ale pielii sau ale scalpului. Contraindicate sunt doar pentru persoanele alergice la anumite plante.”, adaugă specialiștii Biogenos.

Untul pentru corp, cremele și loțiunile de corp – beneficii

Pentru prepararea untului pentru corp sunt folosite extracte naturale de plante și fructe care conțin multe vitamine, elemente nutritive și antioxidanți naturali. Acestea pătrund în structura pielii, ajutând-o să-și mențină elasticitatea, hidratarea și sănătatea (click pe imagine pentru mărire):

Măștile de față, cremele de zi și de noapte – beneficii

Extractele naturale de plante și de fructe folosite la prepararea măștilor pătrund în structura feței tenului, hrănind-o și hidratând-o, stimulând regenerarea și redându-i fermitatea și strălucirea. Cremele de noapte și de zi aplicate pe ten pătrund în celulele pielii, regenerându-le, stimulând producerea de colagen, reducând ridurile și redând prospețimea și tonifierea.

Uleiul cosmetic – beneficii

Uleiurile cosmetice – extrase din plante și conținute de produsele cosmetice – inhibă înmulțirea bacteriilor și a mirosului neplăcut, menținând echilibrul natural al pielii. Acestea lasă pielea să respire și o parfumează.

”Produsele cosmetice naturiste sunt benefice pentru piele, pentru pielea capului și pentru păr, dar și pentru întregul organism.”, este mesajul trasnmis de reprezentanții Biogenos (click pe imagine pentru mărire):

Magazinul Biogenos este situat în cartierul piteștean Trivale, în zona complexului II. Telefon: 0764.324.904. Site: www.biogenos.ro. Facebook: Magazin Naturist Pitesti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90