930×122 CAPRA 5

biogenos

NU RATA! TRATAMENT LA PREȚURI DE PRODUCĂTOR

Magazinul Biogenos Plant, situat în cartierul Trivale – complexul II, vă oferă, la prețuri imbatabile, de producător, o selecție de produse marca Hofigal.

Citiți și: BIOGENOS, OFERTE SPECIALE ÎN MARTIE

Hofigal este fabricant și distribuitor autohton de produse de top din plante medicinale și aromatice.

Citiți și: BIOGENOS: PRODUSE NATURISTE ONLINE

Liniile de producție Hofigal se conformează cerințelor de Bună Practică de fabricație G.M.P., iar controlul calității în laboratoarele companiei este unul dintre cele mai riguroase din zonă.

Hofigal prezintă în magazinul Biogenos din Pitești peste 250 de produse pentru tratarea diverselor probleme de sănătate, precum afecțiuni oculare, dermatologice, afecțiuni ale sistemului circulator sau afecțiuni dermatologice, dar și cosmetice naturale și suplimente alimentare sub formă de comprimate, caspule și solutii de uz intern sau extern.

Magazinul Biogenos este situat în cartierul piteștean Trivale, în zona complexului II. Telefon: 0764.324.904. Site: www.biogenos.ro. Facebook: Magazin Naturist Pitesti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3