930 x122 grota rece

colegiul i c brătianu

Colegiul „Brătianu” intră în ON-LINE!

Începând de luni, 13 decembrie 2021, Colegiului Național „Ion C. Brătianu” intră în online.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Directoarea Colegiului Național „Ion C. Brătianu”, Florica Dumitru (foto) ne informează oficial că, începând de luni, 13 decembrie, anul curent, Colegiul „Brătianu” se mută în regim online timp de o săptămână.

Citiți și: Chiar la festivitate! Anunț uluitor la Colegiul „Ion. C. Brătianu”!

Acest lucru se întâmplă din cauza lucrărilor care vor avea loc la centrala termică a colegiului.

„Se vor schimba două cazane de la centrală, deoarece sunt vechi și uzate. Cele noi sunt marca Bosch și sunt mai mari. Întreaga investiție este finanțată de către Primăria Pitești. 

În ceea ce privește programa școlară, aceasta nu va fi afectată. Într-o ședință a Consiliului de Administrație, toți profesorii am stabilit să nu planificăm teze în această săptămână în care vom fi în regim online.

Până la acest moment s-a pus în funcțiune stația de dedurizarea a apei și a fost schimbată pompa unui cazan”, a declarat pentru ePitești.ro, Florica Dumitru, directoarea Colegiului „Ion C. Brătianu”.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Lăutărescu spune:

    Oamenii gospodari își fac vara sanie și iarna car.
    Așa este la noi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90