930 x122 grota rece

epitesti

ePiteşti, liderul presei online din Argeş și în 2021. Peste 5 milioane de vizitatori unici

ePitești.ro este liderul presei online din Argeș și în anul 2021.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

SITE-UL NR.1 DIN JUDEȚ

Dacă în tot anul trecut – 2020, înregistram un număr de 2.637.886 vizitatori unici, fiind pe primul loc în județ ca număr de cititori, detalii cât și subiectul pe larg, AICI – PESTE 2 600 000 DE VIZITATORI UNICI – EPITEŞTI, LIDERUL PRESEI ONLINE DIN ARGEŞ ÎN 2020, iată că și anul acesta am reușit să ne menținem pe locul 1, prin mai multă muncă, mai multă dăruire, mai multă ambiție și mai multe sacrificii, și practic să dublăm numărul de cititori unici care ne-au vizitat site-ul într-un an!

ESTE UȘOR SĂ AJUNGI ÎN VÂRF, E MULT MAI GREU SĂ TE MENȚII ACOLO!

Am fost și am rămas pe primul loc în presa online din județ, cu peste (ATENȚIE!) 5.200.000 de vizitatori unici în anul 2021 (detalii conform trafic.ro, AICI). Mai exact, site-ul ePitesti.ro a înregistat 5.207.679 de vizitatori unici în perioada decembrie 2020 – decembrie 2021 (VEZI GRAFIC).

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

 

 

Potrivit raportului trafic.ro, ePitești este cea mai citită publicație argeșeană online la categoria Știri/Mass-media şi ne situăm pe Locul 3 la nivel naţional în categoria Ziare Online.

 

 

Un alt rezultat cu care ne mândrim este locul 9 în Clasamentul General furnizat de trafic.ro, cel care include toate site-urile monitorizate de acest auditor. Ne bucurăm şi de alte performanţe spectaculoase, precum recordul de vizitatori pe zi la nivel de judeţ: 196.516 vizitatori unici, înregistraţi în data de 26.11.2021.

Ne situăm la o diferenţă de peste 2 MILIOANE (!!) de unici faţă de următoarea clasată din judeţul Argeş, care a înregistrat aproximativ 3 milioane de unici. A trei poziţie este ocupată de o publicaţie care a înregistrat o audienţă de aproximativ 1,5 milioane unici.

EPITEȘTI – MEREU ÎN TOP

ePitești.ro se menține de peste 5 ani de zile în top 3 cele mai citite publicații online din județul Argeș, oricare au fost acestea. Niciodată nu ne-am situat sub podium ca număr de vizitatori unici pe zi/săptămână/lună și an.

Totul, datorită dumneavoastră, cititorii ePitești.ro. Vă mulțumim și promitem să ne menținem în top și în 2022!

La mulți ani sănatoși și fericiți vă urează echipa ePitești.ro!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3