Donaris 930 x 122

accident rutier

Accident cu victime. Trei autoturisme sunt implicate

Update, ora 20:19, IPJ Argeș transmite:

„În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus în aceeași direcție de un un bărbat de 41 de ani, din Câmpulung.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat în față, intrând în coliziune cu autoturismul care circula înaintea sa, condus în aceeași direcție de o femeie de 51 de ani, din Stâlpeni.

În urma evenimentului rutier au suferit leziuni ușoare conducătorul celui de-al doilea autovehicul (respectiv bărbatul de 46 de ani, din Câmpulung), precum și pasageră dreapta față, femeie de 51 de ani, din Mihăești, care au fost asistate medical, fiind răniți ușor.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Conducătorii autovehiculelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art, 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Update, ora 17:16, ISU Argeș transmite:

„În eveniment a fost implicată și o a treia mașină, care a fost avariată ușor.

Conducătorul auto a fost monitorizat de către echipajul SMURD, nefiind necesar transportul la spital. Celelalte două victime sunt transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ.”

Știrea inițială, ora 17:08

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut în localitatea Stâlpeni, sat Livezeni.

Conform primelor informații, trei autoturisme au fost implicate.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

În urma evenimentului au rezultat două victime care în momentul de față sunt asistate de către paramedicii SMURD, transmite ISU Argeș.

Pompierii asigură în zonă măsurile specifice. De asemenea, la acest moment, traficul este dirijat de polițiști pe o bandă.

Politiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au intervenit pentru sprijin, iar polițiștii Serviciului Rutier Argeș au luat măsuri pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetării și eliberarea părții carosabile.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3