EcoMoto 930×122

director

Cine este noul șef de la OCPI Argeș

Cine este noul șef de la OCPI Argeș

Citiți și: Un director de la Drumuri și Poduri, prins cu șpaga în frigider!

Începând de luni, 1 august 2022, Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Argeş (OCPI) va avea un nou şef.

Este vorba de o persoană care a mai condus OCPI, respectiv Iustin Valentin Olteanu – susţinut de PSD. Mandatul acestuia este pe perioadă nedeterminată.

Citiți și: Director de stat, reținut de DNA. A cerut mită 350.000 euro de la un om de afaceri

Iustin Valentin Olteanu a mai condus OCPI, deci are experință în domeniu.

Vă reamintim că, începând cu data de 1 august 2022, mandatul liberalului Florin Postelnicu la conducerea Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș (OCPI) încetează, după cum a anunțat în urmă cu puțin timp ePitești – Detalii, AICI

Schimbările de la conducerea instituţiilor din Argeş continuă, aşadar, de remarcat fiind că toate au fost până acum „paşnice”, dar şi fără opoziţie din partea celor schimbaţi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Ești la partid Primești funcție dacă nu rămâi mic. O țara de mizerii și de perverși lingăi și pupincuristi

  • K8 spune:

    Meritocrația de partid

  • Amalia spune:

    Știați ca în OCPI s-au modificat limitele și supratafata unui complex din cartierul Trivale, fără sa semneze ca sunt de acord toți proprietarii de spatii comerciale?
    Au semnat 11 din aproximativ 30.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90