New Profesional Consult 930 x 122

director

Director nou la Teatrul Davila

Director nou la Teatrul Davila

Citiți și: Un director de la Drumuri și Poduri, prins cu șpaga în frigider!

Astăzi, 28 mai a.c., a fost învestit noul manager al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, domnul Felix Constantin Goldbach.

Citiți și: Concurs la Spitalul Județean de Urgență Argeș

Felix Goldbach a declarat că, în mandatul asumat la conducerea Teatrului „Alexandru Davila”, va face tot ce îi stă în atribuții pentru dezvoltarea instituției, pentru promovarea activităților artistice prin atragerea publicului iubitor de teatru, în concordanță cu obiectivele propuse în proiectul său de management, cu care a câștigat concursul.

Totodată, acesta a menționat că este un om de echipă și își dorește ca alături de angajații instituției să formeze o adevărată familie.

Felix Goldbach are 44 de ani, este absolvent al Universității Valahia din Târgoviște, doctor în muzică și management cultural, lector universitar, având o experiență de 25 de ani în domeniul artistic. Mandatul său la conducerea Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești este pe o perioadă de 3 ani.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3