director

Director nou la Teatrul Davila

Director nou la Teatrul Davila

Citiți și: Postul de director al SPEP Pitești, scos la concurs

Astăzi, 28 mai a.c., a fost învestit noul manager al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, domnul Felix Constantin Goldbach.

Citiți și: Parcarea de lângă Teatrul Davila s-a redat în folosință

Felix Goldbach a declarat că, în mandatul asumat la conducerea Teatrului „Alexandru Davila”, va face tot ce îi stă în atribuții pentru dezvoltarea instituției, pentru promovarea activităților artistice prin atragerea publicului iubitor de teatru, în concordanță cu obiectivele propuse în proiectul său de management, cu care a câștigat concursul.

Totodată, acesta a menționat că este un om de echipă și își dorește ca alături de angajații instituției să formeze o adevărată familie.

Felix Goldbach are 44 de ani, este absolvent al Universității Valahia din Târgoviște, doctor în muzică și management cultural, lector universitar, având o experiență de 25 de ani în domeniul artistic. Mandatul său la conducerea Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești este pe o perioadă de 3 ani.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441