Donaris 930 x 122

mesaj condoleanțe

Mesaj cutremurător al Spitalului Militar după crima din Bascov

Spitalul Militar de Urgență Dr. Ion Jianu Pitești  a transmis, în urmă cu puțin timp, pe Facebook, un mesaj de condoleanțe pentru victimele crimei din Bascov.

Citiți și: Pitești. Clipe grele la Spitalul Militar de Urgență

Reamintim că, bărbatul care și-a găsit familia măcelărită este medic în cadrul acestui spital. El a fost cel care și-a găsit soția, fiica de 5 ani, socrii și cumnatul fără suflare în case.

De asemenea, și soția acestuia era asistentă medicală în cadrul Spitalul Militar de Urgență.

Citiți și: SPITALUL MILITAR DIN PITEȘTI AR PUTEA DEVENI UNITATE SUPORT COVID

Toate cele cinci victime au fost omorâte cu sânge rece de celălalt cumnat al bărbatului, fratele soției, cunoscut cu afecțiuni psihice.

Cu deosebită tristețe, întregul personal al Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Ion Jianu” Pitești deplânge stingerea din viață a col.(rez.) Rusu Gențiana, a fiicei acesteia Rusu Silvia, a părinților Lețcan Aurel și Lețcan Iulia, a fratelui Lețcan Marius și este alături de colegul nostru col.(rez.) Rusu Gheorghe, în aceste momente grele. Dumnezeu să-i odihnească în pace și să îi așeze în rândul celor drepți.”, a fost mesajul transmis de conducerea Spitalului Militar de Urgență Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Buricel iuliana spune:

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si liniște!!!

  • Georgeta Sirbu spune:

    Dumnezeu să-i odihnească în pace 🙏drum lin îngeraș 😥😥😥🙏🙏🙏

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3