New Profesional Consult 930 x 122

bataie

BĂTAIE LA LICEUL TEHNOLOGIC AUTO DIN CURTEA DE ARGEŞ! UN ELEV A AJUNS LA SPITAL!

Un incident grav s-a petrecut astăzi în incinta Liceului Tehnologic Auto din Curtea de Argeş, două grupuri de elevi luându-se la bătaie chiar în clasă.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Incidentul s-a produs în jurul orei 9. La faţa locului se află în acest moment şi inspectorul şcolar general al județului, Florin Gardin, care ne-a furnizat mai multe amănunte despre ce s-a întâmplat.

„Au fost 7 elevi implicaţi, de la liceu şi de la profesională. Este vorba de elevi de clasa a XI-a. S-au înjurat duminică toată ziua pe internet, iar azi au trecut de la ameninţări la fapte. S-au băgat într-o clasă ca să nu îi vadă nimeni şi s-au luat la bătaie. Un elev este ceva mai serios lovit, la cap, fiind dus la spital, dar nu e în pericol. Ceilalţi 6 sunt la Poliţie, dau declaraţii.”, ne-a spus Florin Gardin. Conform inspectorului şcolar general, mâine vor avea loc discuţii cu profesorii, diriginţii şi părinţii elevilor implicați. Elevii riscă să li se scadă nota la purtare, să fie mutaţi disciplinar sau chiar exmatriculaţi dacă au peste 18 ani. O comisie special constituită în acest sens va dispune măsurile. În paralel Poliţia a demarat o anchetă proprie pentru a urmări aspectul penal al faptelor comise de elevi. (Foto: arhivă)

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90