Donaris 930 x 122

blocuri

Primăria va aloca fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor din centru

Primăria va aloca fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor din centru.

Citiți și: Un nou cartier în Pitești

Un program început în urmă cu mai mulți ani de Primăria Pitești privind reabilitarea termică într-un stil unitar a blocurilor din zona centrală a municipiului va fi continuat și în 2021.

Până acum au fost reabilitate astfel cu bani de la bugetul local doar două blocuri.

Citiți și: Ce străzi se reabilitează în acest an la Pitești

Conform planurilor primăriei, pentru anul în curs se propune alocarea inițială a sumei de 500.000 de lei în acest sens, pentru noi blocuri, urmând ca suma să fie suplimentată dacă va fi nevoie. Proiectul poartă numele „Reabilitare locuințe rezidențiale (blocuri zona centrală)”. Încă nu s-a decis care sunt blocurile de pe Strada Mare care vor intra în reabilitare termică.

Asociațiile de proprietari nu dispun de fonduri pentru reabilitare termică, așa că singura lor șansă este legată de alocarea de fonduri de la bugetele locale ori de la bugetul de stat.

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionuț spune:

    De ce nu accesează primăria bani europeni așa cum au făcut cei din Oradea, pentru toate blocurile din oraș?

  • dragos spune:

    Pentru ca cei de la conducere sunt niste c omu nisti infecti care fac ceva doar daca se poate fura … gen tea si se mi an al fabetii de la primarie sunt niste v ier mi infec ti

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441