Donaris 930 x 122

arbori

RAZIE ÎN PĂDURE. DOSAR PENAL!

Razie în pădure. Dosar penal! Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț și Serviciului Rutier Argeș, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș și reprezentanți ai Ocoalelor Silvice Câmpulung și Păpușa Rucăr au desfășurat o acțiune în zona localităților Lerești, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Bughea de Jos și Bughea de Sus pe linia respectării prevederilor legale referitoare la transportul și exploatarea materialului lemnos.

Citiți și: Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Cu această ocazie au fost date 27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 70.550 de lei, au fost confiscate 4 atelaje și două motoferăstraie și cantitatea totală de 14,807 m.c. material lemnos.

Totodată , în punctul Pârâul Văii Mari au fost depistați trei bărbaţi, toți din localitatea Valea Mare Pravăț, în timp ce tăiau ilegal doi arbori esență anin, cu un volum total de 4,405 m.c..

Citiți și: Hoții provoacă spaimă lângă Pitești. S-au spart case!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 107 din Legea 46/2008.

(Foto: Libertatea.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90