930 x122 grota rece

accident rutier

A ajuns la spital după ce s-a urcat băut la volan și a intrat într-un stâlp

În seara zilei de ieri, 21 decembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.J. 702, pe raza orașului Topoloveni.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Conform IPJ Argeș, în urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 51 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism, pe D.J. 702, din direcția Topoloveni către Priboieni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp din lemn și gardul unei gospodării.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Foto descriptiv: Buzoienii.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3