SMART KIDS 930X122

accident rutier

A băgat două persoane în spital după ce s-a urcat la volan băut și fără permis

Update, ora 13:57, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

„Din verificările preliminare, s-a stabilit că autoturismul, care era condus de un bărbat de 49 de ani, din Săcele, județul Brașov, care conducea un autoturism din direcția comunei Popești spre comuna Recea, în curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un podeț.

În urma evenimentului au suferit leziuni atât conducătorul auto, cât și pasagerul dreapta față și pasagerul spate.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Din verificări s-a stabilit că cel în cauză nu deține permis de conducere.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal.”

Știrea inițială, ora 08:21 – Argeș: Mașină făcută zob într-un cap de pod!

În cursul nopții, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe DJ 504, pe raza localității Izvoru.

Potrivit informațiilor, o mașină a intrat într-un cap de pod.

ISU Argeș transmite:

„În urma evenimentului au rezultat două victime de sex masculin, care au fost monitorizate și transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unui persoane cu vârsta de aproximativ 32 de ani, care a suferit un traumatism la membrul superior drept.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90