930×122 CAPRA 5

autostrada

A fost anunțat câștigătorul pentru execuția lucrărilor pe lotul 4 al Autostrăzii Sibiu-Pitești

A fost anunțat câștigătorul pentru proiectarea și execuția lucrărilor pe lotul 4 (Curtea de Argeș – Tigveni) al Autostrăzii Sibiu-Pitești.
„Avansăm pe A1 Sibiu-Pitești! (…) Este o secțiune dificilă cu o lungime de aproximativ 10 km, dintre care un tunel de 1,3 km, un nod rutier la Tigveni, 9 poduri și 3 pasaje.
Constructorul desemnat este aceeași firmă austriacă de pe lotul 1, Sibiu-Boița, unde lucrările merg bine și sunt în termen, cu intenție de finalizare la sfârșitul lui 2022.
Îmi doresc să avem utilaje în teren cât de curând pe lotul 4 și să nu mai existe contestații pentru această licitație, și așa întârziată din această cauză.
Iată și situația pe restul secțiunilor:
Lot 2 – ofertele în cadrul licitației au fost depuse, iar la CNAIR se lucrează la evaluarea acestora. Această secțiune este cea mai dificilă a acestei autostrăzi, în Valea Oltului – are 31 de km și cuprinde 7 tuneluri + 27 de viaducte.
Lot 3 – tot o secțiune în relief dificil, și acest lot este în licitație, iar zilele acestea se va anunța lista scurtă a ofertelor rămase în cursă”, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
Potrivit ministrului, lotul 5 Curtea de Argeș-Pitești, este în curs de finalizare proiectarea și urmează să emitem autorizație de construire în curând.

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3