NOR CURIER 930X122

bani pierduti

A uitat mii de € în tren. Ce a urmat e incredibil!

A uitat mii de € în tren. Ce a urmat e incredibil!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un bărbat a tras sperietura vieții după ce a pierdut o borsetă ce conținea suma de 4160 de euro și alte bunuri personale într-un tren.

Acesta călătorea cu trenul InterRegio 1751 pe ruta București Nord-Suceava și se întorcea, după ani de zile, din străinătate, unde plecase la muncă.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

În timp ce călătorea cu trenul, bărbatul și-a schimbat locul în tren prin mai multe vagoane, uitând în urma sa o borsetă cu nu mai puțin de 4160 de euro, carduri și alte bunuri personale.

,,Avuția” călătorului a fost găsită de un polițist și ce urmează e demn de povestit.

Iată întâmplarea:

,,După ani de muncă în străinătate, departe de familie și casă, un cetățean din județul Suceava s-a hotărât că e vremea să investească în sănătatea lui, mai exact refacerea danturii.

Zis și făcut, <înarmat> cu un geamantan de bagaje pentru cei dragi, cu griji, oboseală și dor de plaiurile natale s-a pornit la drum din străinătate, mai întâi cu avionul până la București apoi cu trenul până acasă în județul Suceava.

În timp ce călătorea cu trenul InterRegio 1751 București Nord – Suceava, acesta și-a schimbat locul în tren prin mai multe vagoane, fie din cauze personale, fie că priza vagonului nu funcționa…

Uitând în urmă un <mic> detaliu.

Acel mic detaliu care face diferența între a avea o dantură nouă sau deloc…..

4160 euro, uitați alături de carduri și alte bunuri personale aflate într-o borsetă de mână în locul în care acesta a stat prima dată, într-un compartiment gol-goluț.

După plecarea din staţia CF. Bacău, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Iași, Biroul de siguranță publică și protecția călătorilor în timp ce patrulau trenul de călători au observat borseta acestuia care era așezată la vedere, fără a fi nimeni în compartiment.

În urmă activităților specifice desfășurate, la 3 vagoane distanță către urma trenului a fost identificat și posesorul de drept al sumei de bani și a borsetei….

Un bărbat de 61 de ani din județul Suceava.

În două secunde, acesta a început să tremure și să transpire, realizând că pentru o clipă de neatenție putea rămâne fără agoniseala muncii sale!

Poliția Transporturi recomandă tuturor călătorilor să aibă sub supraveghere bunurile personale, să nu se împrietenească în tren cu persoane necunoscute, să nu consume alcool!”, este întâmplarea povestită pe grupul de Facebook Atenție Poliția Iași.

Spre norocul bărbatului, povestea a avut un final fericit, datorită polițiștilor.

Vă reamintim că un caz similar s-a petrecut de curând și în Pitești, după ce un cetățean româno-canadian ca uitat într-un taxi suma de 8800 de lei și 500 de euro.

A uitat mii de € în tren. Ce a urmat e incredibil!

Cetățeanul nu cunoștea numărul taxiului, iar Poliția Locală a intrat pe fir.

Ce s-a întâmplat în continuare, puteți re (citi) în materialul publicației ePitesti, AICI: – Film la Pitești! A uitat în Taxi 8800 de lei și 500  € –

Foto: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3